Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu vodorovná
VyhneHľadať

Vyhlásenie 5. ročníka súťaže v kreslení a maľovaní detí! Vytlačiť

Vyhlásenie 5. ročníka súťaže v kreslení a maľovaní detí:

Spolok pre obnovu dediny a Obec Miklušovce vyhlasuje výtvarnú súťaž pre deti, ktoré žijú v krásnych dedinkách  na Slovensku s ústrednou témou:

„ Moja dedina, ako ju vidím ja...“ 2019

Cieľ súťaže: Dať deťom priestor výtvarne stvárniť miesta kde vyrastajú,  ich tajné zákutia, kde sa chodia hrávať...Aby svojimi  kresbami  poukázali, prečo je život na dedine zaujímavý, ich tajné zákutia, kam ich kroky vedú na prechádzkach so svojimi rodičmi, starými rodičmi a kamarátmi...

Súťažné kategórie:

1. deti materských škôl /3-6 rokov/
  2. deti zo základných škôl a ZUŠ /6-9 rokov/
  3. deti zo základných škôl a ZUŠ /10-15 rokov/

Termín súťaže:

15. marec 2019 – 30. jún 2019  / termín, kedy môžu deti maľovať svoje predstavy o „svojej“ dedine/

Adresa zasielania výtvarných prác:

Výtvarná súťaž SPOD, Mgr. Mária Čuchtová, Miklušovce 27, 082 44 pošta Klenov

Poznámka: na zadnú stranu výkresu /veľkosť A₄ alebo A³/ nezabudnite uviesť:  dátum, názov dediny, meno dieťaťa, vek,  adresu,  meno zákonného zástupcu a telefonický kontakt. /technika – ľubovoľná /Obálku označte heslom:  SPOD – „Moja dedina, ako ju vidím ja....“

Hodnotenie a ocenenie prác:

Zo všetkých doručených prác vyberie odborná porota tri najkrajšie práce v každej kategórii, ktoré budú ocenené.  Termín a výsledky súťaže budú oceneným autorom včas oznámené. Výkresy sa nevracajú späť / iba v prípade osobného vyžiadania pri oceňovaní za účelom použitia k skúškam na SUŠ/  a môžu byť použité na propagáciu SPOD.

Ďalšie informácie:    0911266762, mail: marika.cuchtova@gmail.com https://www.facebook.com/spolok.pod

dnes je: 27.5.2019

meniny má: Iveta

Nahlasovanie porúch verejného osvetlenia na telefónne číslo:

Aktuálne v regióne

webygroup